AdvokatWatch

Britiske strafferetsadvokater stemmer om eskalering af konflikt

Medlemmer af den britiske strafferetsforening vil presse regeringen maksimalt i strid om satser for retshjælp. Derfor stemmer foreningen nu om nye tiltag, der skal eskalere konflikten.

Britiske strafferetsadvokater protesterer over retshjælpssalærer og varsler nu en uafbrudt strejke. | Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Advokater, der er medlem af den britiske strafferetsforening The Criminal Bar Association, skal til afstemning om, hvorvidt de vil fastholde den nuværende strejkestrategi eller eskalere den, skriver Law Gazette.

Afstemningen kommer som en reaktion på, at den britiske regering nægter at rokke ved satserne for retshjælp. Medlemmerne skal således tage stilling til, om de vil fortsætte med de skiftevis ugentlige strejker kombineret med andre tiltag eller om strejken nu skal ske ”uafbrudt” i en såkaldt full-blown walkout.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier