AdvokatWatch

Rapport ser stor reduktion i juridiske job i takt med udvikling af kunstig intelligens

En stor del af de job, der er i den juridiske sektor, vil blive erstattet af kunstig intelligens i fremtiden, lyder det i en ny rapport.

Furure Worlds 2050 forsøger at forberede Storbritanniens advokatstand på de kommende 30 år. | Foto: Pexels

En del job i den juridiske sektor vil fremover i vid udstrækning blive erstattet af kunstig intelligens og selvbetjening. Det fremgår af en ny rapport fra projektet Future Worlds 2050, der forsøger at forberede Storbritanniens advokatstand på de kommende 30 år, skriver mediet Law Gazette.

Rapporten beskriver for eksempel, at der vil ske en "vild reduktion" i fuldtidsjob inden 2050, mens de advokater, der beholder deres job, i fremtiden vil være forpligtiget til at arbejde sammen med teknologien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier