AdvokatWatch

Globalt topfirma hæver omsætning med halv milliard dollar

Latham & Watkins, der er blandt de absolut største advokatfirmaer i verden, hæver sin omsætning med en halv mia. dollar efter travlt coronaår.

Latham & Watkins blev stiftet i Los Angeles i Californien i 1934. | Foto: Damian Dovarganes/AP/Ritzau Scanpix

Der er godt gang i forretningen hos Latham & Watkins, der er verdens næststørste advokatfirma målt på omsætning, skriver Financial Times.

Advokatfirmaet, der har sin oprindelse i Californien og 3000 advokater i stalden, hæver sin omsætning til 4,3 mia. dollar, svarende til knap 27 mia. kr., viser 2020-regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier