AdvokatWatch

Præsidentvalget kan ramme M&A-markedet

Udfaldet af det amerikanske præsidentvalg kan få betydning for M&A-markedet, der er et af advokaternes store forretningsben. Amerikansk usikkerhed kan smitte af på det danske M&A-marked, siger Gorrissen-partner. (Opdateret)

Joe Biden forsøger ved valget 3. november at vriste præsidentembedet fra Donald Trump. | Foto: DREW ANGERER/AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Når amerikanerne går til valg i dag tirsdag, kan deres kryds få betydning for, hvor mange virksomhedshandler og andre transaktioner, der er på M&A-markedet, skriver nyhedsbureauet Bloomberg.

Mange advokatfirmaer høster god omsætning ved at rådgive på transaktionerne, hvor der ofte er store penge på spil. Men hvis Joe Biden vinder over Donald Trump, kan det lægge en dæmper på investeringslysten, mener advokater.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier