AdvokatWatch

Terrortrussel hænger over advokater – kræver undskyldning fra britisk regering

Et terrorangreb mod britiske asyladvokater er blevet afværget, og truslen er fortsat stor, mener efterretningstjenesten MI5. Det skyldes blandt andet en hård debat ført an af den britiske indenrigsminister, og derfor kræver 800 advokater nu en undskyldning.

Indenrigsminister Priti Patel har tordnet mod asyladvokater, som hun kalder venstreorienterede. | Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix

Britiske asyladvokater risikerer at blive udsat for terrorangreb fra den ekstreme højrefløj, og politiet har allerede anholdt en 28-årg mand, da han forsøgte at angribe et stort advokathus, der er specialiseret i asylsager, skriver Jyllands-Posten.

Migrationsdebatten går højt i Storbritannien, og den britiske indenrigsminister Priti Patel har ved flere lejligheder kastet brænde på bålet ved at kritisere "de venstreorienterede asyladvokater".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier