AdvokatWatch

Endnu et stort internationalt advokatfirma sætter diversitetsmål: "Vi erkender vores problemer i firmaet"

Et globalt advokatfirma sætter konkrete mål for at øge den etniske diversitet frem mod 2025. "Vi må alle spille en rolle i at skabe en arbejdsplads, der virkelig er inkluderende, og for os starter det med, at vi påtager os ansvaret," siger partner.

Advokatfirmaet har sat et mål om, at 15 pct. af partnerkredsen har en baggrund som etnisk minoritet i 2025. | Foto: Pexels

Det internationale advokatfirma Allen & Overy vil i fremtiden gøre en større indsats for, at virksomheden har en medarbejdersammensætning med større diversitet. Det skriver branchemediet Law Gazette.

Advokatfirmaet har sat et mål om, at 15 pct. af partnerkredsen har en baggrund som etnisk minoritet i 2025, mens andelen af advokater og administrative medarbejdere med en baggrund som etnisk minoritet skal op på 25 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier