AdvokatWatch

Norsk advokatfirma: Det danske marked er en udfordring

Det store, norske advokatfirma Schjødt fusionerer med det svenske advokatfirma Hamilton ved årsskiftet. Firmaet har en ambition om at blive Nordens største, men det danske marked er en udfordring, fortæller bestyrelsesformanden til AdvokatWatch.

Nordmænd i Danmark. Når det kommer til advokatmarkedet er det en udfordring at gøre sig gældende, mener norsk advokat. | Foto: Finn Frandsen

Danmark er – næsten – lukket land for udefrakommende advokater, der kunne få lyst til at slå sig ned og etablere kontor. Sådan lyder det fra partner og bestyrelsesformand Olav Kolstad fra det store, norske advokatfirma Schjødt.

Schjødt har en ambition om at blive Nordens største advokatfirma målt på turnover og omsætning. Men da valget om, hvilken retning firmaet skulle gå for at vokse, for nylig skulle træffes, blev sigtekornet rettet mod Sverige frem for Danmark. Ved årsskiftet fusionerer det norske selskab med det svenske advokatkontor Hamilton.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier