AdvokatWatch

Bruun & Hjejle hjælper ny bydel med 2000 boliger i København til verden

By & Havn og Pensiondanmark står bag projektet, og advokatfirmaet har bistået udviklingsselskabet By & Havn i forbindelse med etableringen af fælles projektselskab, som over de kommende mange år skal udvikle det nye kvarter på Amager.

Vejlandskvarteret er navnet på en ny bydel med 2000 boliger på Amager. | Foto: Pensiondanmark / PR

Jagtområde under Christian den 4', henrettelsesplads og losseplads på Amager er nogle af de tidligere aktiviteter, der nu skal blive til en ny bydel i København. "Vejlandskvarteret" bliver navnet, og i den skal 2000 boliger på 219.000 etagemeter opføres – heraf bliver 1500 private udlejningsboliger og 500 almene boliger.

Det skriver Pensiondanmark, der i selskab med By & Havn står bag projektet, i en pressemeddelelse. De næste ti år vil projektselskabet udvikle den nye bydel, som bliver det fjerde og sidste bykvarter i Ørestad.

"Vi har mærket en stor interesse for at bidrage til udviklingen af dette område, og vi kan se, at bæredygtighed og natur vægtes højt. Her bliver der virkelig mulighed for at få afprøvet de bæredygtige tanker og udtryk og vise, at Danmark er helt i front – både når det kommer til arkitektur, men også i forhold til bæredygtige løsninger i samspil med naturen," udtaler Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn, i meddelelsen.

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle har bistået udviklingsselskabet By & Havn i forbindelse med etableringen af joint venture-samarbejdet med Pensiondanmark, oplyser Bruun & Hjejle på Linkedin.

Det forventes, at byggeriet af kvarteret kan gå i gang i 2021, når lokalplanen for området er vedtaget.

Plesner og Accura bistår i handel med boligudvikler 

Kromann Reumert, Bruun & Hjejle og Bird & Bird bistår i milliardhandel med Mastercard 

International investor foretager dansk milliardopkøb med hjælp fra Bruun & Hjejle 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Højesteret satte et eftertrykkeligt punktum på retsopgøret efter finanskrisen med stor millionbøde. Derudover bød ugen på historier om blandt andet ny patentdomstol, kritiseret advokatundersøgelse i Helsingør og højesteretsdom om salærkrav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier