AdvokatWatch

Projekt vil støtte kvinder i legaltech

LEGALTECH: Et nyt internationalt initiativ vil hjælpe kvinder, der arbejder med legaltech. Kvinder er ideelt klædt på til at lede bevægelsen af juridisk innovation, lyder det fra personerne bag initiativet.

Kvinder spiller en vigtig rolle for udvikling af legaltech og innovation i advokatbranchen. Det mener Global Legal Hackathon, der nu har søsat et nyt initiativ, der skal hjælpe kvinder i legaltech, skriver Karnovs medie K-News på baggrund af en artikel på Artificial Lawyer.

Initiativet har fået navnet Growl, der står for Global Rise of Women in Legaltech.

"Omfattende forskning har vist, at kvinder har en tendens til at gå til problemløsning på en anden måde end mænd, typisk på mere samarbejdsvillig og social vis, hvor de taler sig gennem problemer, diskuterer situationen i detaljer og samarbejder effektivt med et komplekst udvalg af interessenter. Da advokatbranchen udvikler sig til at blive mere lydhør over for klienters krav til innovation og værdi, er kvinder ideelt klædt på til at lede bevægelsen af juridisk innovation rundt om i verden," udtaler initiativtagerne til Growl.

Growl går officielt i luften under Global Legal Hackathon, der er en stort legaltech innovationskonference, der løber af stablen fra 22.-24. februar i 22 forskellige lande.

Gorrissen Federspiel og KPMG udvikler robot til at håndtere byge af feriespørgsmål  

Bech-Bruun opretter ny afdeling for legaltech

Ung legaltech-virksomhed vil forhindre ulovlige handelsaftaler 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier