AdvokatWatch

Her er det nye sort inden for fintech

Særligt én ting var værd at hæfte sig ved for advokatbranchen ved den internationale fintech-konference Money 20/20, lyder det fra advokat Tanja Lind Melskens, leder af Kammeradvokatens fintech-afdeling.

Kammeradvokaten har netop deltaget i den store internationale fintech-konference Money 20/20 i Amsterdam. Her ses en paneldebat med Allipay, Google Pay, Facebook og SamsungPay. | Foto: Tanja Lind Melskens

Regulering er det nye sort inden for fintech, lyder rapporten fra en af verdens største fintech-konferencer, Money 20/20, hvor Kammeradvokaten denne uge var repræsenteret af Tanja Lind Melskens, leder af advokatfirmaets fintech-afdeling. 

"Det er interessant at se på en fintech-konference, hvor meget regulering fylder. Da vi startede vores team, var det ud fra en tese om, at regulering ville blive en vækstdriver og en nøglekatalysator for innovation og fintech. Det har i år for første gang for alvor slået igennem," siger Tanja Lind Melskens og peger på de mange oplæg, der har været om blandt andet PSD2 (payment service directive), GDPR og hvidvask. Derudover har regulering af kryptovaluta også været et stort emne på konferencen, fortæller hun.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier