AdvokatWatch

M&A/Internationalt

Elmann træder ind i internationalt advokatnetværk

Advokatfirmaet mener, at medlemskabet beviser, at Elmann er et moderne advokatkontor, som kan navigere i en globaliseret verden, hvor de juridiske problemstillinger bliver mere komplekse og mere internationale.

Dahl opruster i Aarhus: Ansætter juniorpartner

Advokatvirksomheden Dahl vil med Peter Neve som ny juniorpartner sætte mere fart på Aarhus-forretningen. Han kommer fra en stilling som associeret partner hos DLA Piper og skal blandt andet rådgive i M&A-sager.

Horten-partner får toppost i international organisation

Piya Mukherjee, der til daglig leder afdelingen for insolvens og rekonstruktion i det danske advokatfirma Horten, sætter sig nu også for bordenden i organisationen INSOL Europe, som har 1200 medlemmer med speciale i insolvensret.

Global rapport: Seksuel chikane og mobning florerer i advokatbranchen

Omkring hver anden kvinde og hver tredje mand har været udsat for mobning i forbindelse med deres arbejde, viser en undersøgelse fra IBA med svar fra 135 lande. Det er også en tendens, man er nødt til at forholde sig til i Danmark, lyder det fra DLA Pipers managing partner.

It-kriminalitet vokser og stiller nye krav til advokater

It-kriminalitet kommer til at fylde mere og er en væsentlig trussel for virksomheder. Som advokat skal man kunne håndtere den udvikling og trussel, det udgør for klienterne, siger formand for IBA’s teknologikomité, Søren Skibsted, til AdvokatWatch.

Plesner skifter ud i toppen

Et af landets største advokatfirmaer har skiftet ud på formands- og næstformandsposten. Det sker efter historier om intern uro.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier