AdvokatWatch

Internationalt

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun landede i denne uge et 2020-regnskab med vækst, mens TVC måtte se omsætningen gå den modsatte vej efter rekordår i 2019. Derudover bød ugen blandt andet på et opsigtsvækkende jobskifte for mangeårig partner i Gorrissen-Federspiel.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Selvom påsken skar to dage af ugen, bød den på flere bemærkelsesværdige historier. Blandt andet viste nye tal det laveste niveau for dommeres bijobberi i ti år. Derudover kunne Dahl præsentere to direktører i ejerkredsen, ligesom ny Plesner-chef gik i gang med arbejdet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

AdvokatWatch kunne i denne uge fortælle, at regningen for advokatundersøgelsen af tidligere overborgmester Frank Jensen (S) har rundet et par millioner kroner. Derudover bød ugen på en legaltech-børsnotering samt flere regnskaber og markante jobskift.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Tom Kári Kristjánsson afleverede i denne uge sit sidste regnskab som ledende partner for Plesner, der også sagde velkommen til en advokatflok fra Bruun & Hjejle. Derudover bød ugen på historier om ny jurauddannelse, nye job og en række nye regnskaber.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier