AdvokatWatch

Internationalt

Konsulenthus mister topchefen efter kritik

15 partneres kritik af ledelsesstilen i revisionsfirmaet Grant Thornton får topchefen til at trække sig. Siden 2015 har hun ellers været den eneste kvindelige adm. direktør i toppen af branchen.

Formand for IBA skyder konference i gang med stærkt budskab

Mandag formiddag kunne formanden for The International Bar Association (IBA) byde velkommen til Rom til den største konference i organisationens historie. Med sig havde Martin Šolc et stærkt budskab om, at grundlæggende demokratiske retsprincipper er under pres.

IBA-veteran tager til Rom for at pleje internationale kontakter

IBA-OPTAKT: Jørgen Kjergaard Madsen, partner i Kromann Reumert og nyudnævnt formand i Danske Advokater, har deltaget omkring 20 gange i IBA-konferencen, men det er stadig ligeså relevant at være med, når man er en international virksomhed, forklarer han.

DLA Piper skruer ned for speeddating i Rom

IBA-OPTAKT: Det handler om at pleje netværk og tage pulsen på advokatbranchen, når advokater fra DLA Piper deltager i den store advokatkonference IBA. Dermed bliver der fokuseret mindre på at skabe nye samarbejdsrelationer, som fyldte på konferencen under Lett-tiden.

Tusindvis af juraprofessorer går til angreb på Kavanaugh

Donald Trumps omstridte kandidat som højesteretsdommer, Brett Kavanaugh, møder nu modstand fra tusindvis af amerikanske juraprofessorer. Ikke på grund af anklager om eventuelle seksuelle overgreb, men fordi han simpelthen ikke er egnet.

M&A-advokat fra Plesner går målrettet efter amerikansk karriere

I over et år har Julie Risgaard Mortensen fra Plesner boet i New York, hvor hun blandt andet har taget en master på Columbia University. I øjeblikket er hun udstationeret hos amerikanske Holland & Knight. Målet er at gøre karriere på et amerikansk advokatkontor.

Dansk-amerikansk advokatfirma går generalistvejen

Advokaterne hos det dansk-amerikanske advokatfirma Thomas Martin er i høj grad generalister. Små og mellemstore danske virksomheder har brug for advokater, der kan navigere bredt i det amerikanske marked, lyder det fra partner Martin Dahlgaard.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier