AdvokatWatch

Internationalt

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Autoriserede bobestyrer kan se frem til mere konkurrence, og derfor stiller AdvokatWatch skarpt på det lukrative marked. Derudover bød ugen på historier om Accuras vokseværk og revisionsfirmas indtog på advokatmarkedet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Mændene sidder fortsat på toppen af advokatbranchen, viste AdvokatWatchs årlige optælling af partnerkredse. Derudover bød ugen på historier om manglende digitalisering af retssystemet og oprustning på tilsyn med greenwashing.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Årets første uge bød som altid på spandevis af partnerudnævnelser, som helt i henhold til traditionerne hovedsageligt gik til mænd. Derudover bød ugen blandt andet på navneskift hos advokatfirma og nyt om tolkesituationen i retssystemet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der var i ugen op til jul fokus på advokaternes nye whistleblowermarked, ligesom topjuristen i spidsen for ny statsadvokat satte ord på den nye virkelighed, der venter efter årsskiftet. Og så blev dommer erklæret inhabil i ombrust Messerschmidt-sag.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Rigsretssagen mod Inger Støjberg stjal i høj grad dagsordenen i denne uge, som dog også bød på historier om de største advokatfirmaers vokseværk og om, hvordan formændene ser mangel på arbejdskraft som branchens største udfordring i 2022.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Norsk advokat efterlyser flere kvindelige partnere

Norsk advokat siger i et interview med Bergens Tidende, at hun var tæt på at opgive sin karriere og opfordrer advokatfirmaer til at italesætte over for kvindelige advokater, at de har det, der skal til for at blive partner.

Hobevis af overbebyrdede advokater siger op

Det stigende antal arbejdstimer og arbejdsopgaver har ført til dårligt mentalt helbred og fået 32.217 jurister fordelt på 4200 advokatfirmaer rundt om i verden til at kvitte jobbet i 2021.

1 - 25 af 718

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier