AdvokatWatch

Internationalt

Kammeradvokaten topper ny fintech-rating

Det internationale ratingbureau Chambers har netop offentliggjort en ny og udvidet ranking inden for fintech. Her udmærker Kammeradvokaten sig både som firma og i forhold til enkelte advokater.

Advokatformand advarer: Konsulenthusenes indtog er en trojansk hest

En eksistentiel trussel mod advokatbranchen folder sig ud med den igangværende oprustning inden for juridisk rådgivning hos PWC, KPMG, Deloitte og EY, mener topchefen hos amerikanske Dentons. Verdens største advokathus er allerede overhalet på omsætning af hver af aktørerne i "The Big Four".

Medie: Revisionsfirmaer vil adskille rådgivning fra revision

Efter en større debat om uafhængighed og dobbeltroller i Storbritannien tager de to revisionsgiganter KPMG og Deloitte konsekvensen. KPMG har meldt ud, at firmaet vil stoppe med at rådgive de største britiske børsnoterede firmaer, som de også er revisorer for. Deloitte støtter forslaget, men har ikke implementeret ændringen endnu.

Bird & Bird finder ny forretning gennem udstationerede medarbejdere

Udstationering af medarbejdere skal bruges til at skabe ny forretning i det område, hvor medarbejderne kommer hen. Det sker ved aktivt at holde møder med blandt andet ambassader og erhvervsorganisationer. Senest er det sket i Ungarn, og til næste år er det Frankrig.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier