AdvokatWatch

M&A/Internationalt

Topchefer markant mere sultne efter opkøb

En KPMG-undersøgelse viser, at de nordiske topchefer på et enkelt år er blevet betydeligt mere sultne efter opkøb. Deres tro på økonomisk vækst er steget betydeligt.

Partner hos Moalem Weitemeyer Bendtsen glæder sig over milliardhandel

Advokatfirmaet Moalem Weitemeyer Bendtsen har bistået kapitalfonden Axcel i opkøbet af Phase One, som sælger specialkameraer til professionelle fotografer. Det har involveret koordinering af indsatsen mellem mange udenlandske advokatkontorer, siger partner på sagen til AdvokatWatch.

BDO henter ny chef for M&A

Ny mand i spidsen for M&A-afdelingen skal udbygge revisions- og konsulenthusets position i markedet for rådgivning vedrørende køb og salg af virksomheder.

Dansk advokatfirma vokser: Åbner nyt kontor i Norge

Den danske advokatvirksomhed Iuno åbner nu sit tredje kontor, der denne gang bliver i Norge. Firmaet har siden opstarten i 2011 haft planer om at dække hele Skandinavien og har oplevet en stigende efterspørgsel fra kunder i Norge, oplyser firmaet.

Nye partnere skal styrke Grant Thornton på M&A-markedet

Revisionsfirmaet Grant Thornton udvider partnerkredsen med to nye ansigter som led i et strategisk fokus på rådgivning omkring køb og salg af virksomheder. En af de nye partnere kommer til efter mere end 30 år hos revisions- og konsulenthuset EY.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier