AdvokatWatch

Internationalt

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Nordjysk advokatfusion satte punktum for en uge, der også bød på nyheder om blandt andet flere M&A-transaktioner, advokatfirmaers ejendomsadministration og udbyttesagen, hvor advokatbranchen ifølge professor ”slår ring” om Bech-Bruun.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Danske Advokater satte foden i døren til Højesteret og vil træde ind på Bech-Bruuns side i habilitetssag. Ikke langt derfra kunne advokat tidligere på ugen træde ud ad døren i Københavns Byret, der frifandt ham i bestikkelsessag.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Til trods for at pinsen skar en smule af ugen, bød den på et væld af nyheder fra advokatbranchen. Blandt andet fik flere advokater og jurister nye stillinger og profilerede opgaver, mens topcheferne tog et kig i den økonomiske krystalkugle.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Danske advokatfirmaer kan potentielt se ind i en ny konkurrencesituation, hvis EY udskiller sin rådgivningsforretning. Men topcheferne har is i maven, lød det i denne uge, der også bød på historier om regnskaber, bøder og en mislykket advokatfusion.

Advokat efterlyser hjælp til virksomheder i russisk klemme

Danske virksomheder er i alt for stor udstrækning overladt til sig selv og de russiske forviklinger, når de skal forsøge at trække sig ud af Rusland. De skal have bedre hjælp i det geopolitiske kaos, mener en topadvokat. Erhvervsministeriet er uenig.

Medie: EY pønser på børsnotering af rådgiverforretning

Det globale konsulenthus EY overvejer ifølge Financial Times en børsnotering, hvis selskabet bliver splittet op i henholdsvis revisions- og rådgivningsområdet. Konkurrenterne ser dog stadig flest fordele ved at have det samlet under ét tag.

1 - 25 af 840

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier