AdvokatWatch

Kommende lov skal gøre det muligt for banker at dele hvidvask-mistanker

Senere på måneden sendes et lovforslag i høring, som skal give bankerne lov til at dele nogle oplysninger om mistænkelige kunders pengeoverførsler for dermed at forhindre økonomisk kriminalitet.

Et lovforslag, der skal give bankerne lov til at dele oplysninger om mistænkelige kunders pengeoverførsler, er på vej i høring. | Foto: Colourbox

Et længe ventet lovforslag kan til efteråret blive til virkelighed, og sker det, så kan bankerne i kampen mod økonomisk kriminalitet i fremtiden med loven i hånden udveksle informationer om mistænkelige kunder med hinanden, skriver Finans.

I Finans Danmark er juridisk direktør Kjeld Gosvig-Jensen tilfreds med udsigten til, at bankerne kan få lov til at udveksle informationer, når det handler om transaktioner, men han så dog gerne, at lovforslaget går skridtet videre og gør det muligt at lade bankerne advare hinanden om mistænkelige kunder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier