AdvokatWatch

Juristernes forbund er havnet i tvist om slogan

En ny kampagne fra fagforeningen Djøf gør tilsyneladende brug af et slogan, som man i Finansforbundet mener at have ret til.

Djøf og Finansforbundet bruger samme slogan. | Foto: Thomas Borberg

”Et arbejdsliv i bevægelse”, lyder det i et slogan, som Finansforbundet har benyttet sig af siden efteråret 2020.

Men nu er samme slogan tonet frem i en ny kampagne for fagforeningen Djøf, og det er faldet områdechef for kommunikation og markedsføring i Finansforbundet, Rasmus Breum Mariegaard, for brystet, skriver mediet Markedsføring.

”[...] Finansforbundets medlemmer er jo bl.a. bankansatte, der er vant til at låne penge og værdier ud. Men ligesom de andre ting, som vores medlemmer låner ud, så håber vi da, at Djøf vil levere sloganet tilbage, når de er færdige med den her lancering,” siger han blandt andet.

Bjarne Spellerberg, der er adm. direktør i bureauet bag Djøf-kampagnen, Boye & Spellerberg, afviser kritikken og siger, at sloganet mere er en overskrift på tværs af en række aktiviteter.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Advokater får for første gang plads i formandskabet i Djøf

Djøf laver formandsrokade – ny formand vil give fagforeningen mere kant

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier