AdvokatWatch

Flere embedsmænd går i retten: "Det er spændende og udfordrende"

EMBEDSMÆND I RETTEN: Flere embedsmænd møder i retten på vegne af myndigheder og kommuner. I sjællandsk kommune giver det embedsmænd faglig udvikling men der er også en større advokatregning at spare, lyder det.

"Det væsentligste er, at hvis man som kommune nogle gange giver møde i retten, tror jeg, din dømmekraft som kommunal ansat bliver lidt skarpere," siger Torben Nybo Middelhede, chefjurist i Odsherred Kommune. | Foto: PRIVATFOTO

Chefjurist i Odsherred Kommune på Sjælland har ført flere sager på kommunens vegne gennem de sidste fire år. Og selv om antallet af sager kan tælles på én hånd, har det givet styrket faglighed at møde i retten.

Sådan lyder det fra Torben Nybo Middelhede, der hører til fåtallet af embedsmænd, der fører sager i retten for kommuner eller styrelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier