AdvokatWatch

Hver anden danske virksomhed har sikkerhed i top på it-agendaen

Danske virksomheder har trukket sikkerhed op i den absolutte top, viser ny undersøgelse. Det glæder sikkerhedschef, men han advarer virksomhederne. De har sat penge af til cybersikkerhed, men famler i blinde efter løsningen.

Fra IBMs demotruck, der skal gøre deltagerne i stand til at gennemleve et cyberangreb. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix.

Danske virksomheder har på rekordtid trukket it-sikkerhed helt op i toppen af den strategiske agenda. Det fremgår af det årlige IT-Survey fra Danske IT Advokater, der siden 2013 har spurgt danske virksomheder til blandt andet forholdet mellem dem og deres it-leverandør.

Som noget nyt har foreningen i år spurgt til, hvilke områder på tech-agendaen der ligger øverst, og her slår sikkerhed virkelig igennem.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier