AdvokatWatch

Bankdirektør om compliance: "Vi ligger, som vi har redt"

Udgifter til compliance og andre administrative opgaver kombineret med en presset toplinje er en dårlig cocktail for pengeinstitutter. Men Kreditbankens direktør er mere nervøs for negative renter, end han er for compliance-krav.

Lars Frank Jensen, bankdirektør i Kreditbanken. | Foto: PR

Pengeinstitutter har øget fokus på compliance i takt med øget regulering, og omkostningerne til administrative medarbejdere inden for compliance og andre funktioner er for langt de fleste steget.

Men samtidig er pengeinstitutterne presset på indtjeningen, og det bekymrer bankdirektør Lars Frank Jensen fra Kreditbanken mere, end de øgede omkostninger til compliance.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier