AdvokatWatch

Skiftede Bech-Bruun ud med Gyldendal: "Advokater er bare ikke the shit herinde"

Et kulturchok ramte advokat Christian Vinter Hagstrøm, der efter et par år hos Bech-Bruun skiftede til forlaget Gyldendal. Jeg er blevet en af de irriterende typer, der banker folk i hovedet med regler, siger han i et interview med AdvokatWatch.

Christian Vinter Hagstrøm udgør halvdelen af Gyldendals juridiske afdeling. | Foto: Gyldendal / PR

"Som du kan se, har jeg hængt mit jakkesæt over på knagen. Jeg kunne presse den til at gå i hørbukser og uden jakke – så langt ned kan man gå, hvis man stadig skal fremstå som advokat. Men man skal samtidig kunne lægge sit slips fra sig herinde, ellers har man misforstået, hvor man er."

Gyldendals nye advokat har budt velkommen indenfor i et sparsomt dekoreret kontor i bygningen på Klareboderne i indre København. Her står et skrivebord, et stort fladskærmstv, et lille bord med to stole og den – stedet taget i betragtning – obligatoriske bogreol, hvor der stadig er en del huller, som mangler at blive fyldt ud og vidner om advokatens nylige indtræden i selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier