AdvokatWatch

Inhouse

"Jeg ville gerne tættere på beslutningsprocesserne"

KARRIEREVEJEN: Det er blandt andet et ønske om at påvirke forretningen og have mere tid til rollen som far, der har fået Laurits Greve Holdt til at rykke ind i den juridiske afdeling i forsikringsselskabet Gjensidige.

Ny partner i Bach: "Jeg har altid villet være selvstændig"

Anette Lonsdale har både været adm. direktør, bestyrelsesmedlem og juridisk chef i finansbranchen. Men efter tre år som advokat hos Bruun & Hjejle er hun "blevet en rigtig advokat igen," som hun selv kalder det. Nu er hun klar til at blive partner.

EY-rapport: Juridiske inhouse-afdelinger er pressede

Virksomheders juraafdelinger har udfordringer med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, viser en ny rapport, konsulentvirksomheden EY står bag. Samtidig regner flere af verdens virksomheder med at spare på jura-omkostningerne de kommende år.

Magnusson kigger mod inhouse-erfaring i oprustning: "De tilfører mere værdi"

Det kræver jurister, der har været på den anden side af bordet, for at imødekomme klienternes behov. Derfor lægger advokatfirmaet Magnusson i Danmark stor vægt på inhouse-erfaring i rekruttering af nye medarbejdere. Det fortæller selskabets ejere i et interview med AdvokatWatch, hvor de præsenterer nye juridiske muskler.

Inhouse-advokat gennem 12 år: "Opgaver bliver skåret bedre til hvis jeg gør det"

Advokat og koncernjuridisk direktør hos Stark-kæden Laurits Anton Jørgensen, savner ikke at gå i retten og påtage sig sager. Han glæder sig tværtimod over at være blevet en integreret del af en kommerciel forretning, siger han til AdvokatWatch. Flere vælger at gå inhousevejen, og Danske Advokater mener, at det øger presset på advokathusene.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier