AdvokatWatch

Inhouse

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Bech-Bruun landede i denne uge et 2020-regnskab med vækst, mens TVC måtte se omsætningen gå den modsatte vej efter rekordår i 2019. Derudover bød ugen blandt andet på et opsigtsvækkende jobskifte for mangeårig partner i Gorrissen-Federspiel.

Færre droppede titlen som advokat i coronaåret

61 færre advokater valgte at deponere bestallingen i 2020 sammenlignet med 2019. Ifølge Djøf Advokat kan forklaringen være, at private virksomheder har fået øjnene op for værdien i at have ansatte med en advokatbeskikkelse.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Selvom påsken skar to dage af ugen, bød den på flere bemærkelsesværdige historier. Blandt andet viste nye tal det laveste niveau for dommeres bijobberi i ti år. Derudover kunne Dahl præsentere to direktører i ejerkredsen, ligesom ny Plesner-chef gik i gang med arbejdet.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

AdvokatWatch kunne i denne uge fortælle, at regningen for advokatundersøgelsen af tidligere overborgmester Frank Jensen (S) har rundet et par millioner kroner. Derudover bød ugen på en legaltech-børsnotering samt flere regnskaber og markante jobskift.

Juridisk chef i Tivoli springer ud som selvstændig

47-årig underdirektør i den berømte forlystelsespark dropper karrusellerne for at bide skeer med både advokatfirmaer, IP-rådgivere og konsulenthuse i sin nye forretning. Sigtekornet er rettet mod virksomheder, der ikke har juridiske afdelinger.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Tom Kári Kristjánsson afleverede i denne uge sit sidste regnskab som ledende partner for Plesner, der også sagde velkommen til en advokatflok fra Bruun & Hjejle. Derudover bød ugen på historier om ny jurauddannelse, nye job og en række nye regnskaber.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

To mærkedage satte deres præg på ugen. AdvokatWatch satte ligestilling på dagsordenen på kvindernes internationale kampdag og gjorde status på tilstanden i advokatbranchen på årsdagen for nedlukningen af Danmark.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der var grå hår, rødt raseri og grønt håb i spalterne i denne uge, hvor AdvokatWatch bragte historier om aldersgrænser i partnerkredse, dyb splittelse hos skatteadvokater og en bæredygtig satsning fra tidligere partner hos Gorrissen Federspiel.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Finansministeren sparkede i denne uge en afklaring af, hvad der skal ske med Kammeradvokatordningen et godt stykke ud i fremtiden. Derudover bød ugen på en advokatskilsmisse, et legaltech-sats og M&A-ambitioner.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efter turene på de smattede kælkebakker kunne advokater og jurister i denne vinterferieuge lune sig med historier om et eksplosivt e-sportsmarked, en utilfreds dommerformand og en opsigtsvækkende GDPR-dom.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Det var en god uge for Offersen og Christoffersen, der blev valgt som forsvarer i Inger Støjbergs rigsretssag. Andre i branchen havde mindre at glæde sig over, og ugen bød på historier om blandt andet bøder og corona, der truer advokaters forretninger.

Konkurrencemyndigheder opruster med ny retssagsenhed efter ny lov

Juristerne i Konkurrencestyrelsen skal efter ny konkurrencelov i højere grad selv styre slagets gang ved domstolene. Styrelsen er på jagt efter nye rekrutter med advokatbaggrund, men det er for tidligt at sige, om det vil betyde mindre arbejde for eksterne advokater, lyder det fra kontorchef.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier