AdvokatWatch

Inhouse

Dahl snupper chefjurist fra Bestseller

Dahl Advokatfirma har fået Malene Gulstad Heslop med om bord. Hun kommer fra en stilling som chefjurist i modekoncernen Bestseller og skal opbygge et team inden for compliance og risiko.

Ny CBS-professor: Fintech-revolution vil forandre finanssektoren

Der er lighedspunkter med 1990'ernes it-boble, men den fintech-revolution, verden befinder sig i, adskiller sig på afgørende punkter. Ny fintech-professor ved CBS, Robert Kauffman mener, at den finansielle sektor forandrer sig på tre grundlæggende måder.

Dansk legaltech-startup klar til at indtage udlandet

Tilbage i 2017 fik nyopstartede Legal Desk et ordentligt rap over fingrene og en bøde fra Erhvervsstyrelsen. Siden da er virksomheden vokset og er nu klar til at følge ambitionen om at blive en dominerende spiller på det nordiske legaltech-marked.

"Det var sundt for mig at opleve livet uden for advokatbranchen"

KARRIEREVEJEN: Peter-Andreas Bodilsen har fundet vej tilbage til advokatbranchen og får ved årsskiftet titel af associeret partner hos Bruun & Hjejle. De sidste to år har han været ansat som jurist hos Danske Bank, hvor han blandt andet har rådgivet Danica Pension, Danske Bank og Danica Investment om alternative investeringer.

Legaltech-stifter ser overskud i horisonten

Lars Nybro Munksgaard sagde sit gode job op og kastede sig ud i livet som iværksætter for seks år siden. Nu kan stifteren af legaltech-firmaet Risma øjne overskud i horisonten.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier