AdvokatWatch

Inhouse

Coronajurist i SMVdanmark: Ekstremt svært at adskille arbejde og privatliv

KRISEN INDEFRA: Frustrerede medlemmer har kimet Jeppe Rosenmejer ned som aldrig før, og juristen tøver ikke med at kalde coronakrisen en "ekstrem arbejdsbyrde" med nye spilleregler hele tiden. En frokostpause i sommerhuset, hvor han søgte tilflugt i starten af krisen, har boret sig fast i hukommelsen.

Styrelse i rekrutteringsknibe må udskyde love

"Vi har simpelthen ikke jurakræfterne til at skrive den," siger juridisk chef i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg, som tidligere har fortalt, at det er svært at lokke jurister til det vestjyske.

Juridisk chef finder vej til topledelsen i B&O

Line Køhler Ljungdahl, der tidligere er blevet anerkendt for sit arbejde med at udvikle den juridiske afdeling i Bang & Olufsen, tager nu plads i selskabets direktion med dugfrisk udnævnelse.

Chefjurist forlader kommune for at gå i lære som brandmand

"Jeg er gladere og har mere overskud. Der er mindre pres på, og jeg har ikke de samme deadlines," siger 45-årig jurist, der efter en årrække i spidsen for den juridiske afdeling i østjysk kommune sadler om for at udleve drøm i brandvæsenet.

Lundgrens-advokat skifter til Nets

Det blev til cirka to et halvt år hos advokatfirmaet Lundgrens, og advokat Lars Japp Haslund er nu rykket videre til Nets, hvor han skal beskæftige sig med databeskyttelse.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier