AdvokatWatch

Inhouse

"Det har aldrig sagt mig noget at blive advokat hos et advokatkontor"

Trangen til at prøve noget nyt og muligheden for at komme tættere på beslutningerne var afgørende faktorer, da Theresa Moltke fik mulighed for at blive den første juridiske chef hos Ebay i Danmark, der står bag onlinetjenesterne Bilbasen og DBA. Dele af advokatbranchen er ude af trit med omverdenen og har aldrig tiltrukket hende, siger hun til AdvokatWatch.

"Jeg vidste ikke at jeg skulle være advokat"

KARRIEREVEJEN: Julie Line Bøttern, der fik advokatbeskikkelse sidste år, er skiftet fra Kammeradvokaten til erhvervsorganisationen Dansk Industri. Her står den på arbejdsret i et hus med over 40 advokater.

Advokat træder ind i direktionen i Aalborg-virksomhed

Anne Kaptain avancerer i hierakiet hos Bladt Industries og rykker ind i direktionen for at blive kommerciel direktør. Advokaten, der har ansvaret for den juridiske afdeling i den aalborgensiske virksomhed, har en fortid hos advokatfirmaet Hjulmandkaptain.

"Advokater skal spille mere på deres menneskelighed"

Legaltech har for alvor gjort sit indtog, og advokater kan med fordel differentiere sig på et af de få parametre, hvor robotterne ikke kan være med: De menneskelige relationer, siger advokat og underviser Jakob Skram-Jensen til AdvokatWatch.

Jurist indtager toppen af dansk landbrug

En kvinde er flyttet ind i hjørnekontoret på landbrugets højborg, Axelborg. På 22 år har hun arbejdet sig op fra studentermedhjælper til adm. direktør. Hun er jurist, men tag ikke fejl: Hun ved også, hvordan man muger ud og kører traktor, lyder det i dette portræt.

Jurister i nøglerolle, når Københavns Lufthavn udvider for 20 mia. kr.

Med lufthavnens udvidelser og forbedringer af shoppingområder, sikkerhedskontroller og terminaler for 20 mia. kr. er det altafgørende, at kontrakterne med de mange leverandører og lejere er på plads. AdvokatWatch var en tur forbi til en snak med chefjuristen, der har en fortid hos Mærsk og Kromann Reumert.

Finanslobbys nye paragrafhaj ser frem til klar kommunikation om hvidvask

Nye regler vælter ned over finanssektoren, men især hvidvasklovgivningen står højt på dagsordenen hos Finans Danmarks nye juridiske direktør, der selv har oplevet udfordringer med bekæmpelse af pengevask på tæt hold. Det fortæller han til FinansWatch og slår til lyd for, at jura slet ikke er så kedeligt, som mange tror.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier