AdvokatWatch

Inhouse

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugens mest omtalte advokat var uden tvivl Sirius-partner Michael Vindfeldt, der sejrede i borgmesterduellen på Frederiksberg. Men også blandt andre Region Hovedstadens chefjurist, Domstolsstyrelsens it-chef og Advokatrådets formand optrådte i spalterne.

Nordisk bank får ny juridisk chef på dansk jord

Advokat med fortid i Dahl skifter sønderjysk sparekasse ud med Santander Consumer Bank, hvor han som juridisk tovholder i den danske filial skal samarbejde tæt med kollegerne i Norge, Sverige og Finland.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Beregning viste i denne uge, at der skal tilføres 25 mio. kr. til domstolene, hvis forslag fra justitsministeren ikke skal sende ventetider ved civile sager i vejret. Derudover bød ugen på både en ny advokatfusion og en fusion, der nu går delvist i stykker.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Debatten om konkurrencen på markedet for juridiske ydelser stjal rampelyset i denne uge, hvor justitsministeren affejede hovedparten af Konkurrencerådets anbefalinger om en liberalisering. Advokaterne jublede, mens revisorerne var skuffede.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaerne kæmper om medarbejderne i øjeblikket, fortalte en række topchefer om i denne uge. Derudover satte konsulenthus ord på sin strategi på det juridiske marked, mens millionopgave for ministerium kom i udbud.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

1 - 25 af 489

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier