AdvokatWatch

Inhouse

Karnov-udfordrer indgår nyt samarbejde

IT-virksomheden Schultz går sammen med Advokurser om kommunal efteruddannelse. På sigt skal kursusvirksomheden blive en integreret del af Schultz Legal Research, som udfordrer Karnov på markedet for domssamlinger.

Lundgrens mister endnu en advokat

Advokat Joakim Wischmann har skiftet advokatkontoret Lundgrens ud med dagligvarekoncernen Coop. "Det er ret anderledes at være gået inhouse. Det er en anden kultur," siger advokaten.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Debatten om seksuelle krænkelser fortsatte i denne uge, hvor Danske Advokater lovede handling, mens Djøf Advokat igangsatte en undersøgelse. Derudover bød ugen på historier om blandt andet slagsmål på inkassomarkedet, nævnssager, jobskift og pension til en af landets mest fremtrædende advokater.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Debatten om sexisme og krænkelser rullede i denne uge ind over advokatbranchen for fuld styrke med historier om krænkelsessager i flere store advokatfirmaer. Ugen bød dog også på historier om blandt andet vækstplaner hos Horten, nye partnere hos Kammeradvokaten og investeringsiver hos Bech-Bruun.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Plesner sluttede ugen af med at sætte navn på sin kommende topchef. Men inden den nyhed ryddede forsiden på AdvokatWatch, bød ugen på historier om en advokatskilsmisse, ligestilling og vækstambitioner, ligesom Hortens nye direktør gav sit første interview.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen sluttede af med en melding fra statsministeren, der kan sende flere advokater tilbage på hjemmekontorerne. Inden da bød ugen på historier om pressede boligadvokater, juraoprustning hos landbrugslobby, partnerbytte og formandsfarvel.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Familieretsadvokaterne rasede over nyt skilsmissesystem, mens M&A-advokaterne jublede over flere børsnoteringer. Ugen bød derudover på historier om blandt andet pressede boligadvokater, partnerudnævnelser og nye karrierespor hos Plesner.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Domstolenes økonomi var ugens helt store dagsorden, men også flere markante jobskift fyldte spalterne i ugens løb. Derudover bød ugen blandt andet på en ny undersøgelse, der viser, at mange advokatfuldmægtige ser en karriere uden for branchen foran sig.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet TVC satte et dramatisk punktum på ugen, da Berlingske kunne afsløre, at flere partnere har investeret i ejendomme med tråde til kendt finanskrisespekulant. Ugen bød derudover på blandt andet kommunalt millionudbud, udspil til politireform og kritik af fri proces.

advokatwatch trial

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier