AdvokatWatch

Bunker Holdings chefjurist afviser at han formulerede kundeklausul til russisk kunde

Bunker Holdings chefjurist Casper Dybdal afslørede, at han var uenig med Dan-Bunkerings nuværende CEO om, hvem der formulerede en kundeklausul, der skulle sikre det danske selskab mod, at jetbrændstof til en russisk kunde endte i sanktionsramte Syrien. Det kom frem i Dan-Bunkering sagen.

Casper Dybdal, Bunker Holdings nuværende chefjurist og tidligere juridisk rådgiver, afviste tirsdag under sin vidneafhøring i retten, at det var hans kundeklausul. | Foto: CLAUS FISKER

Mystikken breder sig i Dan-Bunkering sagen om, hvem der formulerede den kundeklausul, der skulle sikre det danske bunkerselskab mod, at nye leverancer af jetbrændstof til en russisk kunde endte i sanktionsramte Syrien.

Casper Dybdal, Bunker Holdings nuværende chefjurist og tidligere juridisk rådgiver samme sted, afviste tirsdag under sin vidneafhøring i retten, at det var hans kundeklausul.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier