AdvokatWatch

Inger Støjbergs forsvarer tog ordet – og så blev Rigsretten en helt anden

På Rigsrettens dag 4 kom forsvaret med en mere offensiv præsentation, end man har set fra anklagerne. Og en helt anden udlægning af forløbet.

Inger Støjbergs advokat, René Offersen, mener, at anklagerne er på en nærmest umulig opgave i rigsretssagen, og at Støjberg bliver frifundet. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hvis anklagernes foregående tre dages forelæggelse i Rigsretten har været en langvarig, lidt tør sort-hvid film, så var det en forestilling i technicolor, der blev blændet op for tirsdag. For da tog Inger Støjbergs forsvar over.

I de første tre dage havde sagens to anklagere oplæst en stor bunke af e-mails, notater og dokumenter, uden at de løbende gjorde noget større nummer ud af, hvorfor de pågældende papirer var vigtige. Imens sad de 26 dommere for det meste og kiggede ned i de digitale skærme, hvor papirerne samtidig blev fremvist. Det var ikke de mest spændende dage i deres liv, har nogle af dommerne ladet forstå.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier