AdvokatWatch

Flere jyske byretter får nye dommere

Byretterne i Esbjerg, Herning og Viborg kan byde velkommen til nye dommere, mens arbejdet med at finde en ny leder af Retten i Aarhus stadig er i gang.

En stilling som dommer ved Retten i Viborg er blandt andet blevet besat af dommer Per Kiel Lauritsen. | Foto: Ernst van Norde

Der er nye ansigter at finde blandt dommerne ved flere af landets byretter. Det viser en oversigt over dommerudnævnelserne i maj, som Dommerudnævnelsesrådet har offentliggjort.

Ved Retten i Esbjerg har advokat Allan Brunsvig Sørensen, der i december 2019 stiftede Clea Advokatfirma, fået en stilling som dommer, mens Retten i Viborg har ansat Per Kiel Lauritsen, der er dommer ved Retten i Holstebro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier