AdvokatWatch

Bagmandspolitiet har droppet at indlede inkassosag mod Danske Bank

Ifølge banken selv efterforsker SØIK ikke Danske Bank i sagen om uretmæssig inddrivelse af gæld. Der er ikke rejst nogen sigtelser i sagen.

Danske Bank opkrævede i mindst 15 år gæld på et forkert grundlag, fordi der var fejl i selskabets inkassosystemer. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank oplyser i sin indkaldelse til ordinær generalforsamling, at Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, også kaldet Bagmandspolitiet, har lagt efterforskningen af bankens inkassosag på hylden. Det skriver Børsen Pro.

I indkaldelsen skriver bestyrelsen:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier