AdvokatWatch

Retspræsidenter advarer politikere – der er brug for akut indgreb

Politikerne er nødt til at se alvoren i øjnene og tilføre domstolene flere ressourcer, lyder det i opråb fra tre retspræsidenter.

Retspræsident Christian Schou fra Retten i Holstebro advarer nu sammen med to andre retspræsidenter om akut behov for ressourcer. | Foto: Ernst van Norde

Domstolene er nu under så stort pres fra voksende sagsbunker, at det er "bydende nødvendigt, at domstolene straks tilføres betydelige ressourcer".

Det skriver byretspræsidenterne Susanne Schou Wied fra Holbæk, Christian Schou fra Holstebro og Jørgen Lougart fra Roskilde i en kronik i Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier