AdvokatWatch

Retten i Hjørring sætter halvdelen af aflyste civile sager i kalenderen efter genåbning

Lempede coronarestriktioner i Nordjylland får Retten i Hjørring til at genoptage flere udskudte sager. Det korte varsel betyder dog, at sager med mange vidner må vente.

Retten i Hjørring lukkede stort set helt ned, da stramme coronarestriktioner ramte Nordjylland 9. november. | Foto: Cathrine Kjærø Ulf Ertmann/JPA

Byretten i Hjørring har fået sat omkring ti civile sager tilbage i kalenderen, efter de var blevet aflyst på grund af de stramme coronarestriktioner.

Som AdvokatWatch skrev mandag formiddag, prøver byretten at komme op i gear igen, efter nedlukningen af Nordjylland er blevet lempet før forventet. Nu kan retten så sætte konkrete tal på, hvor højt et gear den kan komme op i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier