AdvokatWatch

Hovedmistænkt i udbyttesag: Advokaterne ender med at få alle pengene

Hans penge vil ikke ende hos den danske befolkning, men i stedet gå til at betale advokater, selv hvis det bliver til et nederlag ved domstolene, lyder det fra Sanjay Shah, der er hovedmistænkt i sagen om formodet svindel med udbytteskat.

Fra 2012 til 2015 har formodet svindel med udbytteskat kostet den danske statskasse mindst 12,7 mia. kr. | Foto: Thomas Borberg

Alle pengene vil være gået til at betale advokater, når støvet har lagt sig efter retsopgør i udbyttesagen, mener Sanjay Shah, som er hovedmistænkt i sagen om formodet svindel med udbytteskat.

"Overskriften for mig i øjeblikket er, at selv hvis jeg taber den civile retssag, og jeg er nødt til at aflevere alle mine penge, så vil de penge ikke engang ende hos den danske befolkning," siger Sanjay Shah til Børsen og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier