AdvokatWatch

Domstolenes kriseberedskab skal under lup

En intern arbejdsgruppe under ledelse af en landsretspræsident skal kigge nærmere på domstolenes beredskab i større kriser som coronakrisen, oplyser Domstolsstyrelsen. Det sker efter kritik af domstolenes nedlukning.

Domstolene var i nødberedskab i seks uger fra marts til slutningen af april. | Foto: Ernst van Norde

En intern arbejdsgruppe skal kigge domstolenes kriseberedskab efter i sømmene. Det har Domstolsstyrelsens bestyrelse besluttet.

"Bestyrelsen har besluttet at nedsætte en intern arbejdsgruppe, som skal afgive anbefalinger til procedurer mv., der skal gælde ved domstolene i lignende større kriser som covid-19-krisen," lyder det i en nyhed på Domstolsstyrelsens hjemmeside.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier