AdvokatWatch

Domstole

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Dommerforeningens formand mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikke-specialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Advokater vil have skattesager behandlet i færre byretter

Med ny undersøgelse i hånden, der viser, at Skat vinder ni ud af ti sager i byretterne, foreslår skatteadvokater, at skattesager samles på få byretter. Forslaget møder opbakning fra både juridisk tænketank og flere skatteordførere.

Udskældt dommer får endnu en klage

Direktør klager over retsassessor ved Retten på Frederiksberg, der tidligere har fået kritik. Jeg har aldrig været udsat for noget lignende, siger direktøren, mens retsassessoren pure afviser sagen.

Domstolsstyrelsen genstarter udbud på ny

Domstolsstyrelsen annullerer udbud på Den Digitale Tinglysning få uger efter, at styrelsen sendte opgaven med et samlet budget på 90 mio. kr. i udbud for anden gang. Domstolsstyrelsen vil lave ændringer i udbudsbetingelserne.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Tre nordjyske advokatfirmaer samlede i denne uger kræfterne for blandt andet at gøre rekruttering lettere. Derudover rasede Dansk Erhverv over Kammeradvokaten, mens blandt andre Ankestyrelsen fortalte om gevinsterne ved at sende embedsmænd i retten.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Gorrissen Federspiel sugede i et sjældent opkøb rådgivningsfirma ind i butikken for at vokse inden for entertainmentret. Derudover bød ugen på historier om blandt andet Kromann Reumerts kontor i London og kryptoadvokaters syn på det spirende marked.

1 - 25 af 590
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier