AdvokatWatch

Domstole

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Man kan lige så godt "hive plastret af" til liberaliseringen, lød det i denne uge fra Lundgrens, der dermed som det første større advokatfirma åbnede for følsom konkurrencedebat. Derudover var der blandt andet igen kritisk fokus på Familieretshuset.

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Diversitetsdebatten prægede spalterne i denne uge, hvor en rundspørge viste spirende mangfoldighedskrav blandt advokaternes største klienter. Derudover bød ugen på flere regnskaber, ligesom retssag i kølvandet på Bech-Bruuns udbytterådgivning gik i gang.

Skat vinder stor skattesag mod tidligere TDC-ejere

Skattestyrelsen har mandag vundet et stort skatteopgør med fem kapitalfonde, der tidligere ejede TDC. Til gengæld taber styrelsen det meste af et stort opgør med den amerikanske it-koncern Netapp. (Opdateret)

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der er fuld damp under kedlerne i advokatfirmaernes M&A-afdelinger med flere store handler i ugens løb. Kammeradvokaten kører på skinner og indkasserer 60 mio. kr. for sin rådgivning af DSB. Og Lundgrens-direktør skifter spor og bliver partner.

Domsdatabase er tilbage i rødt i ny statusrapport

Syv igangværende it-projekter i staten lever ikke op til de forventninger, der oprindeligt var til dem. Det gælder blandt andet Domstolsstyrelsens it-projekt Domsdatabasen, der er tilbage i skammekrogen.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier