Advokatfirmaet Winsløw har rådgivet ejendomsinvestoren AKF i boligsalg

76 boliger i Roskilde-bydelen Trekroner er kommet på nye hænder i en handel mellem AKF på sælgersiden og udbyderen af ejendomsinvesteringsprojekter Core Property Management som køber.
Små 8000 kvm boliger har skiftet hænder i en handel formidlet af Cushman & Wakefield Red og med rådgivning fra Winsløw Advokatpartnerselskab. | Foto: PR / Cushman Wakefield Red
Små 8000 kvm boliger har skiftet hænder i en handel formidlet af Cushman & Wakefield Red og med rådgivning fra Winsløw Advokatpartnerselskab. | Foto: PR / Cushman Wakefield Red

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red og advokatfirmaet Winsløw har bistået med salget af 76 boliger i Trekroner, som ligger i Roskilde Kommune. Det oplyser mægleren i en pressemeddelelse, der ikke røber pris.

Winsløw holder til i Købehavn og rådgiver inden for fast ejendom og entreprise.

Sælger er ejendomsinvestoren AKF, mens det er udbyderen af ejendomsinvesteringsprojekter Core Property Management som køber til ejendomsfonden Core Property XI. Med opkøbet sendes porteføljen op på små 3,8 mia. kr., fremgår det.

”Lejlighederne i Trekroner passer fint ind i ejendomsfondens strategi med både placering, høj byggekvalitet og en effektiv lejlighedsindretning. AKF har gjort et godt arbejde med dette byggeri,” udtaler Niels Lorentz Nielsen, adm. direktør i Core Property Management, og uddyber samtidig, at det er fondens sidste opkøb.

Handlen omfatter ejerlejligheder i varierende størrelse og har et samlet boligareal på 7889 kvm med 88 kvm erhverv.

”Det er sjældent, vi sælger ejendomme fra vores portefølje, men efter et godt, konstruktivt forløb med Core Property Management og deres rådgivere er vi stolte over denne handel,” lyder det fra Ino Dimsits, adm. direktør i AKF.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch)

Bruun & Hjejle og Bech-Bruun har rådgivet i milliardhandel med ejendomme

To advokatfirmaer rådgiver ved boligprojekt-handel på Vestegnen

Bruun & Hjejle rådgiver international investorduo om logistikopkøb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også