AdvokatWatch

Specialistkontor opruster med tidligere kollega fra Forbrugerombudsmanden

Kontorchef skifter håndhæverrolle ud med rådgiverrolle, når han tager plads i Liga Advokater, hvor han indtræder som indehaver, når reglerne tillader det. ”Det giver god mening for vores forretning at få ham ombord,” siger partner.

Fra venstre ses Liga-advokaterne Jane Frederikke Land, Heidi Lindberg Andersen, Ulrika Folkmann Schjerbeck og Andreas Weidemann. Den femte advokat i butikken, Dorthe Vejs, er på orlov | Foto: Liga Advokater / PR

Efter en årrække hos Forbrugerombudsmanden vil Andreas Weidemann nu prøve kræfter med advokatbranchen, og han bliver 1. oktober 2022 en del af Liga Advokater, der er et specialistkontor med fokus på markedsførings- og forbrugerret.

”Nu har jeg arbejdet med markedsføringsretten i mange år hos Forbrugerombudsmanden, og så har jeg fået mulighed for at rykke om på den anden side af bordet i en rådgiverrolle frem for en håndhæverrolle,” siger Andreas Weidemann til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier