Kammeradvokaten har brugt mere end 86.000 timer på forsikringskonkurser

”Alene Alpha Insurance er den største konkurs, som jeg kan huske, hvis antallet af kreditorer tages i betragtning,” siger kurator Boris Frederiksen, hvis honorar for arbejdet med to forsikringskonkurser foreløbig har rundet 100 mio. kr.
Boris Frederiksen, partner og bestyrelsesformand hos Poul Schmith/Kammeradvokaten. | Foto: PR
Boris Frederiksen, partner og bestyrelsesformand hos Poul Schmith/Kammeradvokaten. | Foto: PR

Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten har foreløbig brugt mere end 86.000 timer på at rydde op i de to forsikringsselskaber Qudos og Alpha Insurance, der begge gik konkurs i 2018.

Det skriver Børsen.

For anstrengelserne har firmaet med kurator Boris Frederiksen i spidsen allerede fået over 100 mio. kr. i honorar, men arbejdet er langt fra slut endnu, og de har ifølge Børsens beregninger mindst yderligere 100 mio. kr. til gode.

Boris Frederiksen, der er en af landets mest fremtrædende konkursadvokater, har blandt andet rejst en stribe erstatningssager mod en bred vifte af personer og selskaber omkring de to forsikringselskaber, og der er slagsmål i både ind- og udland.

”Alene Alpha Insurance er den største konkurs, som jeg kan huske, hvis antallet af kreditorer tages i betragtning,” siger Boris Frederiksen til Børsen.

Boris Frederiksens regning for to forsikringskonkurser runder 100 millioner

Garantifond: Advokathonorarerne er meget svære at gennemskue

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også