AdvokatWatch

Advokater jubler over kendelse mod advokatfirma med bånd til revisionshus

Der må aldrig kunne rejses tvivl om, hvem der egentlig styrer en advokatvirksomhed, og derfor er dugfrisk kendelse fra Advokatnævnet både vigtig og principiel, lyder det fra formandskabet i Advokatrådet, der har rejst sagen.

Det er en vigtig principiel kendelse, som Advokatnævnet har afsagt, mener Andrew Hjuler Crichton, der er generalsekretær i Advokatsamfundet. | Foto: PR / Morten Holtum

Advokatnævnet har straffet KPMG Law Advokatfirma for at have for tætte forbindelser til revisionshuset KPMG, og det er en vigtig principiel kendelse, skriver Advokatrådets formandskab i en leder på Advokatsamfundets hjemmeside.

”Der må aldrig kunne rejses tvivl om, hvem der egentlig styrer advokatvirksomheden, om der er økonomiske forhold, som påvirker rådgivningen eller om der kan være andre lodder i vægtskålen end klienternes interesser,” skriver Martin Lavesen og Charlotte Krarup, henholdsvis formand og næstformand i Advokatrådet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier