AdvokatWatch

Mindre advokatfirma buldrer frem og sætter næsen op efter yderligere vækst

Selv i usikre tider er der brug for rådgivning omkring den grønne omstilling, lyder det fra medejer af Hulgaard Advokater, der ser bruttofortjenesten blive fordoblet i nyt regnskab.

”Det fungerer ikke bare godt. Det fungerer helt fantastisk,” siger Øjvind Hulgaard (billedet) om samarbejdet med Peter Lunau Larsen og partnerens betydning for væksten i 2021. | Foto: Anne Kring Fotografi

Trods røster om recession og økonomisk usikkerhed er der ikke planer om at lette foden fra speederen hos Hulgaard Advokater, der trodser uvejret og blandt andet sætter næsen op efter mere rådgivning inden for den grønne omstilling.

”Klimakrisen har sat en udvikling i gang fra sort til grøn økonomi. Denne udvikling er blevet forstærket af både corona og krigen i Ukraine,” siger Øjvind Hulgaard, medejer og stifter af Hulgaard Advokater, i forbindelse med virksomhedens netop offentliggjorte 2021-regnskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier