AdvokatWatch

Hovedmistænkt i udbyttesag har sit danske forsvarshold på plads

To danske advokater skal forsvare Sanjay Shah, der er tiltalt for udbyttesvindel. Sagen trækker ud, efter han ellers for nylig blev anholdt i Dubai.

Sagen mod Sanjay Shah skal efter planen for Retten i Glostrup i august næste år. | Foto: Jens Dresling

Sanjay Shah, der er hovedmistænkt i sagen om svindel med udbytteskat, skal forsvares af Mikael Skjødt og Kåre Pihlmann, der begge er selvstændige advokater i København, skriver Børsen.

Shah blev anholdt i Dubai tidligere på måneden, og Danmark forsøger nu at få ham udleveret. Det kan dog ifølge Børsen trække ud, og sagen er blevet udskudt af Retten i Glostrup, så den nu er berammet over 60 retsdage fra 14. august 2023 til 10. april 2024.

I alt ni mænd er foreløbig tiltalt i straffesagen om svindel med udbytteskat for knap 13 mia. kr., og de risikerer op til 12 års fængsel.

Sanjay Shah er sammen med Anthony Mark Patterson, der ifølge Børsen har Henrik Stagetorn som forsvarer, tiltalt for svindel for 9,7 mia. kr. De to nægter sig begge skyldige.

Hovedmand i sagen om udbytteskat er anholdt i Dubai

Skatteordfører efter dom i udbytteslagsmål: ”Jeg så gerne, at Skat havde vundet”

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier