AdvokatWatch

Horsens-advokater sadler om efter direktørexit

Der skal ikke findes en afløser for direktør, der har sagt op efter mindre end et år på posten, siger medejer i advokatfirmaet LRP. I stedet bliver opgaverne delt ud på samtlige advokater i partnergruppen, lyder det.

"Det er mit indtryk, at han nok har syntes, at advokatbranchen er lidt konservativ i forhold til at udvikle og forandre sig, og det er overordnet set også min opfattelse, at det er rigtigt," siger Ole Møller Jespersen, advokat og medejer i advokatfirmaet LRP, som må sige farvel til sin direktør. | Foto: INHOUSE FOTOGRAFI

Det Horsens-baserede advokatfirma LRP dropper direktørstilling, efter firmaets adm. direktør, Rasmus Salling, har sagt op efter mindre end et år på den nyoprettede toppost.

I stedet bliver direktørens opgaver delt ud på de syv advokater, der har titel af partner i firmaet med knap 60 ansatte. Men det kommer ikke til at påvirke strategien, lyder det fra medejer Ole Møller Jespersen, der nu er registreret som direktør i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier