AdvokatWatch

Formand fik millioner af ombrust ejendomsfond for at investere i aktier

Advokat kan have brudt de advokatetiske regler ved at indgå aftale om formueforvaltning med fond. Han modtog 4 mio. kr., da han fratrådte som formand, men fondens direktør – der er søn af den tidligere formand – kalder aflønningen ”rimelig”.

Drost Fonden ejer en række boligudlejningsejendomme i København, herunder den ca. 4600 kvm store ejendom Ryesgade 25, der rummer 42 lejligheder. | Foto: Google

Advokat Torben Heding Andersen fik en godtgørelse på 4 mio. kr., da han i oktober 2018 fratrådte som bestyrelsesformand i Drost Fonden, der har ejendomme for over en halv milliard kroner.

Det fremgår af en ny redegørelse fra Drost Fonden til Erhvervsstyrelsen, som EjendomsWatch har fået aktindsigt i. Det sker, efter at styrelsen har bedt fonden redegøre for forhold vedrørende inhabilitet, bestyrelsesvederlag og transaktioner til nærtstående parter, som EjendomsWatch har afdækket i artikelserien ”Fingrene i fondsmidler”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier