AdvokatWatch

143 advokater sidder tungt på trecifret millionmarked

Knap 150 advokater fordelt på mere end 100 forskellige advokatkontorer sidder i dag på langt størstedelen af millionmarkedet for dødsboer, der behandles som bobestyrerboer. Det betyder meget for min forretning, lyder det blandt andet fra advokat.

Retten i Svendborg har seks autoriserede bobestyrere, heriblandt Julie Skaarup Bergstrøm, partner hos Advokatfyn, som netop har fået foden indenfor. | Foto: Peter Hove Olesen

143 advokater ligger særdeles lunt i svinget, når der skal uddeles såkaldte bobestyrerboer, som ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er et marked med en årlig omsætning på knap 300 mio. kr.

De er nemlig autoriserede bobestyrere ved skifteretterne, der som udgangspunkt udpeger "bobestyrere til de dødsboer, der behandles som bobestyrerboer, blandt de advokater, der er autoriserede i den pågældende retskreds", som det lyder i styrelsens rapport om advokatmarkedet, der blev offentliggjort for et år siden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier