AdvokatWatch

"Vi er blevet ansigtet på et problem i branchen"

Der var kontant afregning på det sociale medie Linkedin, da Accura forfremmede otte hvide mænd. AdvokatWatch har interviewet advokatfirmaets direktør om kønsdiversitet og evnen til at tiltrække kvindelige talenter.

”Der var nogle kommentarer, der antydede, at vi diskriminerer på baggrund af køn, og vi vil gerne understrege, at det gør vi ikke,” siger Ivan Madsen, direktør i Accura, efter ophedet debat på Linkedin. | Foto: Rolf Vennenbernd/AP/Ritzau Scanpix

Diskussionen om diversitet – og særligt kønsdiversitet – i advokatbranchen er gammel. Og selv om tallene år for år ikke lader til at rykke sig det store, så ser det nu ud til, at det ikke på samme måde vil tolereres. I al fald når det kommer til at give sin mening offentligt til kende i forbindelse med forfremmelser af jurister i advokatbranchen.

Således fik Accura lidt uventet, ekstra opmærksomhed, da advokathuset annoncerede otte nye hvide, mandlige directors på det sociale medie Linkedin. Det er en klassisk opdatering, som samtlige advokathuse er vant til at flage med, og som sjældent giver anledning til råb og rabalder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier