AdvokatWatch

Vilde dage for nyvalgt borgmester: "Jeg har fået syv timers søvn de sidste to døgn"

En voldgiftssag kort før jul bliver foreløbig sidste omgang med kliken, siger advokat Michael Vindfeldt, som snart tager orlov fra partnerkredsen i Sirius Advokater for at iføre sig borgmesterkæden på Frederiksberg.

Michael Vindfeldt (S) hilser, da han mødte op til valgaften på Frederiksberg Rådhus tirsdag 16. november 2021. Snart vinker han farvel til arbejdet som advokat. I hvert fald for en stund. | Foto: Martin Sylvest

Erstatningerne er klar, og nu gælder det for Michael Vindfeldt, der er partner i Sirius Advokater, om at overdrage sin advokatforretning, inden han deponerer sin bestalling for at indtage borgmesterkontoret på Frederiksberg Rådhus.

Det er et arbejde, der har været i gang i noget tid, hvor advokatfirmaet – netop med tanke på Vindfeldts politiske karriere – har polstret toppen på entrepriseområdet med tilføjelsen af advokaterne Tina Ortega og Kim Ørnstrup Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier