AdvokatWatch

Vilde dage for nyvalgt borgmester: "Jeg har fået syv timers søvn de sidste to døgn"

En voldgiftssag kort før jul bliver foreløbig sidste omgang med kliken, siger advokat Michael Vindfeldt, som snart tager orlov fra partnerkredsen i Sirius Advokater for at iføre sig borgmesterkæden på Frederiksberg.

Michael Vindfeldt (S) hilser, da han mødte op til valgaften på Frederiksberg Rådhus tirsdag 16. november 2021. Snart vinker han farvel til arbejdet som advokat. I hvert fald for en stund. | Foto: Martin Sylvest

Erstatningerne er klar, og nu gælder det for Michael Vindfeldt, der er partner i Sirius Advokater, om at overdrage sin advokatforretning, inden han deponerer sin bestalling for at indtage borgmesterkontoret på Frederiksberg Rådhus.

Det er et arbejde, der har været i gang i noget tid, hvor advokatfirmaet – netop med tanke på Vindfeldts politiske karriere – har polstret toppen på entrepriseområdet med tilføjelsen af advokaterne Tina Ortega og Kim Ørnstrup Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier