AdvokatWatch

Medstifter træder i baggrunden i aarhusiansk advokatfirma

Partner, der var med til at stifte firmaet i 80'erne, slipper sin ejerandel i Rödstenen ved årsskiftet. Den 63-årige advokat fortsætter i en mere tilbagetrukken rolle, men vil stadig passe jobbet som bobestyrer ved den lokale byret.

Jan Heuckendorff beskæftiger sig med dødsboer og fortsætter blandt andet som autoriseret bobestyrer ved Retten i Aarhus, selv om han træder ud af ejerkredsen. | Foto: Sanne Berg

Til nytår træder Jan Heuckendorff ud af ejerkredsen i det aarhusianske advokatfirma Rödstenen, som han var med til at stifte i 1980'erne.

I stedet fortsætter den 63-årige partner i en lidt mere tilbagetrukken rolle som ansat advokat, hvor han blandt andet vil passe sit hverv som autoriseret bobestyrer ved Retten i Aarhus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier