AdvokatWatch

Kammeradvokaten scorer 120 millioner på nyt system for ejendomsvurderinger

Staten har trukket flittigt på sin foretrukne advokat i forbindelse med udviklingen af nyt ejendomsvurderingssystem. Efter påtale fra tilsyn arbejder styrelsen på at hjemtage opgaver, som Kammeradvokaten hidtil har løst.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har ikke tal for Kammeradvokatens timeforbrug før 2019. Fra 2019 frem til og med maj 2021 har Kammeradvokaten brugt næsten 51.000 timer på det nye ejendomsvurderingssystem, skriver Berlingske. | Foto: Nikolai Linares

Advokatfirmaet Poul Schmith, bedre kendt som Kammeradvokaten, har siden 2015 fået 122 mio. kr. for arbejde relateret til det nye it-system til ejendomsvurderinger, som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der er en del af Skatteforvaltningen under Skatteministeriet, har ansvaret for.

Det skriver Berlingske på baggrund af en aktindsigt hos styrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier