AdvokatWatch

Partnertilføjelser skal skovle kul på ekspansionsstrategi hos Aarhus-advokater

To nye partnere fra Hortens medarbejderstab er led i ekspansionsstrategi hos Rödstenen, der blandt andet betyder farvel til mangeårigt hjem. Det fortæller ledende partner i advokatfirmaet, der også borer dybt i tandlægebranchen for at tjene penge.

"Hvis Anders og Jens får forløst deres potentiale, kommer vi til at vokse på medarbejderfronten – og mest på juristsiden," siger Rune Bredtoft, ledende partner i det aarhusianske advokatfirma Rödstenen. | Foto: Sanne Berg

Der er blevet trængsel om det runde bord i det aarhusianske advokatfirma Rödstenen, hvis rødder går tilbage til 80'erne.

Med to nye partnere, der er fundet i Hortens medarbejderstab, har ejerkredsen aldrig været større, og nu skal der skovles kul på en udvikling, der skal se både top- og bundlinje samt medarbejderstab vokse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier