AdvokatWatch

Ny ledelse og yngre partnere skal gøre Horsens-firma klar til østjysk advokatkrig

Det Horsens-baserede advokatfirma LRP har møbleret om i toppen, hvor HR-chef overtager direktørpost, mens partnergruppen udvides. Det skal sikre firmaets position på det østjyske marked, fortæller ny topchef, der nu skal finpudse strategien.

Advokatfirmaet LRP, der holder til i den østjyske by Horsens, har gennemført en større ommøblering i toppen af virksomheden. | Foto: INHOUSE FOTOGRAFI

Det er en fornyelsesproces, der blandt andet handler om at fremtidssikre ledelsen, når advokatfirmaet LRP møblerer om i toppen med ny direktør og en større partnergruppe. Manøvren skal samtidig ruste virksomheden til at tage kampen op på den østjyske hjemmebane omkring især Horsens og Hedensted-området. 

Det fortæller Rasmus Salling, der overtager taktstokken som direktør fra advokat og medejer Ole Møller Jespersen, i et interview med AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier