AdvokatWatch

SØIK opdaterer liste med indikatorer på hvidvask og terrorfinansiering

Liste fra 2008, som oplister tegn på mulig hvidvask og finansiering af terror, er nu blevet opdateret af Hvidvasksekretariatet.

Hvidvasksekretariatet er en del af Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, også kendt som Bagmandspolitiet. | Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Hvidvasksekretariatet, som er en del af Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), oplistede i 2008 en række indikatorer på, at der foregår hvidvask eller finansiering af terror, og den liste er nu blevet opdateret, skriver Børsen.

"Indikatorlisten er et vigtigt redskab i kampen mod hvidvask og terrorfinansiering, og vi har som en naturlig del af arbejdet løbende haft fokus på at identificere nye områder, der med fordel kunne inddrages," siger Jørgen Andersen, chef for Hvidvasksekretariatet, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier