AdvokatWatch

Flere advokatfirmaer involveret i salg af dansk kryptovirksomhed for halv milliard

Canadisk virksomhed giver mere end 500 mio. kr. for danske Coinify i en handel, hvor nogle af landets største advokathuse har haft en finger med i spillet. (Opdateret)

Stifterne af Coinify med Mark Højgaard forrest og Lasse Birk Olesen (tv.) og Christian Visti bagved. | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Danske Coinify, der har skabt en betalingsløsning med kryptovaluta samt en platform til opbevaring af de digitale valutaer, er blevet solgt til det børsnoterede canadiske selskab Voyager Digital for ca. 84 mio. dollar, eller hvad der svarer til 525 mio. kr. Det skriver Børsen.

"Det er fantastisk, at man her syv år senere kan se, at der er en part, der synes, at det, man har opbygget, er så værdifuldt, at det, man vil give for det, er en flot pris," siger Lasse Birk Olesen, medstifter af Coinify, til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier