AdvokatWatch

Danske pengetanke vender søgsmål-spekulanter ryggen

Der hersker en stor modvilje mod de hastigt voksende litigation funders, der forsøger at tjene penge på andres søgsmål. Modstanden findes både blandt store investorer, virksomheder og fagfolk. Men markedet vokser – også i Danmark.

Kollapset i OW Bunker, som forsynede skibe med brændstof, indtraf kort tid efter, at selskabet var blevet børsnoteret og medførte flere søgsmål. | Foto: PR FOTO fra OW BUNKER/Kasper Palsnov /

Sten for sten rejser der sig en mur af kritik af de hastigt voksende såkaldt litigation funders , som investerer i andres retsopgør med håb om økonomisk milliongevinst.

De står bag store krav mod blandt andre Danske Banks ledelse og mod OW Bunker, de stod bag krav mod Vestas og Pandora, og mere er på vej, siger blandt andre EU.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier