AdvokatWatch

Bech-Bruun hyret til at undersøge krænkende adfærd på sangskole

Sankt Annæ Gymnasium i København iværksætter på baggrund af henvendelser om grænseoverskridende adfærd en advokatundersøgelse, som Københavns Kommune har engageret advokatfirmaet Bech-Bruun til at stå for.

Henvendelser fra tidligere elever får rektor på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium til at sætte ekstern advokatundersøgelse i gang. På billedet ses et pigekor fra skolen synge julesange i Johannes Døbers Kirke i Valby. | Foto: Lars Hansen

Københavns Kommune har hyret Bech-Bruun til at undersøge krænkende adfærd på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium i København. Det fremgår af skolens hjemmeside.

Advokaterne er blevet engageret på baggrund af henvendelser fra tidligere elever, der ifølge Politiken har relation til forhold i DR Pigekoret, hvor Norrbom Vinding tidligere i år blev sat til at stå for en advokatundersøgelse af mulig grænseoverskridende adfærd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier