AdvokatWatch

Andersen Partners åbner kontor i Skagen

Erfaren partner og bestyrelsesformand skal være bannerfører for advokatfirmaets indtog i Danmarks nordligste by, hvor erhvervskunder er i kikkerten.

Det nye kontor ligger på havnen i Skagen. | Foto: Klaus Gottfredsen/IND

Advokatfirmaet Andersen Partners, der har hovedsæde i Kolding, har netop åbnet kontor i Skagen, skriver Nordjyske.

Det nye kontor på havnen i Danmarks nordligste by vil ifølge lokalmediet være bemandet nogle gange om ugen med partner og bestyrelsesformand Michael R. Skovgaard og "hans team".

"Jeg ser personligt frem til at betjene erhvervsvirksomheder i Skagen og resten af Nordjylland med juridisk rådgivning," siger Michael R. Skovgaard, der bor i Skagen, til Nordjyske.

Transaktioner, kontraktforhold og konkurrenceregler er blandt advokatens rådgivningsområder.

Andersen Partners, der også har afdelinger i København, Flensborg og Hamborg, har omkring 100 medarbejdere, hvoraf ca. halvdelen er jurister.

I 2020 voksede bruttofortjenesten med 12 pct. til 117,6 mio. kr.

Andersen Partners fortsætter med at øge bruttofortjenesten

Jyske advokater åbner endnu et kontor i Tyskland 

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier