AdvokatWatch

Jurafirma indgår samarbejde med Kammeradvokaten

Endnu et stort advokatfirma laver samarbejdsaftale med My Law Story. (Rettet)

Sabba Mirza, direktør og stifter af My Law Story, taler ved konference om diversitet torsdag 27. maj. | Foto: My Law Story/Haroon

Rettet 25. juni kl. 7:46: Før fremgik det, at Kammeradvokatens ledende partner, Jens Bødtcher-Hansen, skulle undervise. Det er i stedet advokat Sofie Schrøder-Andreasen, oplyser Kammeradvokaten.

Poul Schmith/Kammeradvokaten bliver ny samarbejdspartner hos My Law Story, der arbejder for diversitet i advokatbranchen og for trivslen blandt jurastuderende.

Samarbejdet indebærer blandt andet, at advokat hos Kammeradvokaten Sofie Schrøder-Andreasen laver en såkaldt digital learning feature inden for obligationsretten, skriver My Law Story på Linkedin.

Tidligere på måneden indgik Mazanti-Andersen en lignende aftale med My Law Story, hvor partner i Mazanti-Andersen Mia Anne Gantzhorn laver en videoserie om konkurrenceret for My Law Story.

I december blev DLA Piper hovedsponsor for jurafirmaet, der blev stiftet i 2018 af Sabba Mirza.

Endnu et advokatfirma bliver sponsor for jura-startup

Jura-startup får stort advokatfirma som hovedsponsor

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier