AdvokatWatch

Accura-hattrick i amerikansk opkøbstogt i Storkøbenhavn

Kapitalforvalteren Invesco fortsætter opkøbstogt i hovedstadsområdet med købet af 168 boliger i Skovlunde. Købet er igen sket med den danske samarbejdspartner Rubik Properties, ligesom Accura endnu en gang har været ombord som juridisk rådgiver.

Med det seneste opkøb har Invesco erhvervet 464 danske boliger på få uger. | Foto: PR-visualisering

Den amerikanske kapitalforvalter Invescos ejendomsben, Invesco Real Estate, har netop erhvervet sig 168 projektboliger i Skovlunde ved Ballerup, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Købsprisen fremgår ikke, men projektet er igen blevet købt af den aarhusianske udvikler 1927 Real Estate og er sket i samarbejde med den danske investeringspartner Rubik, der er blevet bistået af advokatfirmaet Accura og rådgiverne Niras, Trefa og PWC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier