AdvokatWatch

Partner griber uventet formandsstafet: "Jeg har altid været drevet af udvikling"

Formandsposten hos Bech-Bruun blev pludselig ledig, og til trods for kun at have siddet i bestyrelsen i et år greb Anne Buhl Bjelke chancen. Vi kommer til at øge fokus på ledelse og klienttilfredshed, lyder det i hendes første interview som formand.

"Det er kommet hurtigere og på en anden måde, end man overhovedet kunne have forudsagt, men det giver god mening for mig at samle stafetten op," siger Anne Buhl Bjelke, der er ny bestyrelsesformand hos Bech-Bruun. | Foto: PR

Det lå ikke i kortene, at Anne Buhl Bjelke skulle indtage en af de tungeste poster i den danske advokatbranche, men da formandsposten for Bech-Bruun pludselig blev ledig, tøvede hun ikke med at gribe chancen.

Det fortæller den 45-årige Bech-Bruun-partner i sit første interview, efter hun i weekenden blev valgt som formand af de resterende partnere i advokatfirmaet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier